Vragen over actuele topics, standpunten en reacties op de actualiteit wat betreft onze werkgebieden kunt u ook direct stellen aan een expert binnen VBZ. Kijk hier voor een overzicht van onderwerpen en de bijbehorende contactgegevens van de personen die u verder kunnen helpen.
Pers

Jeroen de Bruin
Public Relations/ Communicatie & bestuurssecretariaat
06 51 38 88 77
jeroen@vbz.nl
Voor informatie en algemene vragen over VBZ kun je ons bereiken via:
070-355 47 00 (werkdagen van 8.15 tot 17.00 uur)
of: vbz@vbz.nl.
Wij voorzien de pers graag van het laatste nieuws over VBZ. Heb je een verzoek voor informatie, interview, foto’s, video’s of publicaties, neem dan contact met ons op. Specifieke persvragen graag richten aan:
Jeroen de Bruin, woordvoerder - mobiel 06 51 38 88 77 / jeroen@vbz.nl.
Vragen over actuele topics, standpunten en reacties op de actualiteit wat betreft onze werkgebieden kunt u ook direct stellen aan een expert binnen VBZ. Kijk hier voor een overzicht van onderwerpen en de bijbehorende contactgegevens van de personen die je verder kunnen helpen.
Persberichten
Voorbeelden van redactionele publicaties
- EVMI - VBZ publiceert nieuwe inzichten in branchecijferboekje
- Telegraaf - interview over prijzen chocolade
- Hart van Nederland - prijs paaseitjes
- Levensmiddelenkrant - interview Jeroen de Bruin over trends
- Foodclicks - Tweejarige sector-cao Zoetwaren afgesloten
- Levensmiddelenkrant - Met Pasen gaan we voor meer luxe
- Voeding Nu - Strooigoed meest populaire Sinterklaaslekkernij
- AD - Theo Heere over suikertaks
- Radio 1 - De Nacht van... Theo Heere
- Bakery Next - Interview Hollandia Matzes
- VNO-NCW Forum - branchebeeld
- Nu.nl - suikerprijs
- RTL Nieuws - suikerprijs
- Foodbusiness.nl - Interview met Theo Heere
- Supermarkt.team - Chocoladepaaseitje onstijgt Pasen
- Foodclicks - Formule 1-kijker kiest voor chips, warme snacks en toastjes
- Levensmiddelenkrant - Meer mensen vieren SInterklaas
- Bakkerswereld - Een op tien Nederlanders viert Halloween
- De Ondernemer - WK Voetbal